Τεράστια επιτυχία σημείωσε το 13ο Φεστιβάλ Τοπικών Προϊόντων στο Καρυδοχώρι. Πάνω από 3.000 επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους το ακριτικό χωριό του Δήμου Σιντικής, προκειμένου να γνωρίσουν και να προμηθευτούν παραγωγές από Φαιά Πέτρα, Καπνόφυτο, Αχλαδοχώρι και Καρυδοχώρι. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρυδοχωρίου ο «Άγιος Αθανάσιος» πρόσφερε φασολάδα και πατατοσαλάτα στους επισκέπτες, όπως και γιαούρτια.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ.Μακάριος, οι Βουλευτές Θεόφιλος Λεονταρίδης, Λευτέρης Αβραμάκης και Κώστας Μπούμπας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Σερρών Παναγιώτης Σπυρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γιώτης Σαββίδης και Αντώνης Ζλατίντσης, ο Επικεφαλής Συνδυασμού Ελάσσονος Αντιπολίτευσης Ιωσήφ Παναγιωτίδης, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και πλήθος κόσμου.

Κατά την ομιλία του, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυδοχωρίου ο «Άγιος Αθανάσιος» Κωνσταντίνος Νικολαΐδης, ευχαρίστησε τους παραγωγούς και τους εθελοντές της εκδήλωσης, τον Δήμο Σιντικής και την ΑΠΟΔΡΑΣΙ για τη συνδιοργάνωση αυτής, όπως επίσης και την Π.Ε. Σερρών.

Παράλληλα, στάθηκε στο δύσκολο έργο του Έλληνα αγρότη παραγωγού, ενώ απηύθυνε έκκληση ανθρωπιάς προς όλους παρευρισκόμενους να στηρίξουν την προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων, ώστε να εγχειριστεί ο μικρός Παναγιώτης, ο οποίος διεγνώσθη με όγκο στο κεφάλι. Μάλιστα, για αυτό το λόγο παραβρέθηκε στο Φεστιβάλ εκπρόσωπος του Συλλόγου «Φροντίδα για το Παιδί», η οποία συνεχάρη τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρυδοχωρίου ο «Άγιος Αθανάσιος» και τον Πρόεδρο του Κώστα Νικολαΐδη, αλλά και τους συνδιοργανωτές, καθώς συγκεντρώθηκε ένα αρκετά σημαντικό ποσό.