Στην έκδοση Έκτακτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων προχώρησε για το καιρικό σύστημα με το όνομα «ΑΘΗΝΑ», εξαιτίας του οποίου αναμένεται να επικρατήσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρες χαλαζοπτώσεις, αλλά και ισχυροί άνεμοι προχώρησε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν:

1) ΠΕΜΠΤΗ 7-10-2021

Τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά, τη Θεσσαλία, καθώς και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία. Από το μεσημέρι τη Βορειοδυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο.

2) ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-10-2021

α) Τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Μακεδονία (κυρίως την Κεντρική), από το μεσημέρι βαθμιαία τα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και τη Θράκη.

β) Την Πελοπόννησο, τη Στερεά, την Εύβοια, τις Δυτικές και Βόρειες Κυκλάδες, με σταδιακή εξασθένιση από τις μεσημβρινές ώρες.

Από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής παρακαλούνται οι δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται είτε στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ.Στάθη Ζαπρίδη (6980893668), είτε στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σιντικής Αριστείδη Καραντζούλη στο τηλέφωνο: 6937179087.