Στις 29 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε  μουσική εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) στη Βυρώνεια.

Παρουσιάστηκαν μουσικά ακούσματα και τραγούδια από τα παιδιά του ΚΔΑΠ με την συνδρομή του μουσικού δασκάλου τους Ιωάννη Δέντσα. Μεταλλόφωνο, αρμόνιο και κρουστά ήταν κάποια από τα μουσικά όργανα που ακούστηκαν καθώς και οι μελωδικές φωνές των παιδιών που εκτέλεσαν τη μουσική φιέστα με περισσή χαρά.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Ν.Π. Πρόνοια και Αγωγή Δήμου Σιντικής, κ.Λόκας Θεόδωρος, ενώ συγγενείς και φίλοι των συμμετεχόντων παρακολούθησαν την παρουσίαση με ενθουσιασμό. Την παρουσίαση και την ηχητική κάλυψη επιμελήθηκε ο Ιωάννης Δέντσας, ο οποίος διδάσκει μουσική  στα ΚΔΑΠ Βυρώνειας και Βαμβακοφύτου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από την εκδήλωση αυτή, διαφαίνεται το έργο που δύναται να παραχθεί από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  της Πρόνοιας και Αγωγής Δήμου Σιντικής, δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά ηλικίας 5 έως 12  ετών να αφιερώσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σε δημιουργικές ασχολίες και γιατί όχι να αναδείξουν τα ταλέντα τους.