Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές,

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σας καλωσορίζω στα σχολεία  και σας εύχομαι μια χρονιά δημιουργική, μια χρονιά επιτυχιών και προόδου.

Η καλοκαιρινή περίοδος πέρασε και ξεκινάει μια καινούργια σχολική χρονιά πλούσια σε στόχους, προσδοκίες και απαιτήσεις στο δύσκολο αλλά δημιουργικό δρόμο των μαθητών προς την κατάκτηση της γνώσης.

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί ασκώντας ένα από τα ωραιότερα λειτουργήματα δίνετε την δυνατότητα, μέσα από την εκπαιδευτική λειτουργία, στους μαθητές μας να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα, να αποκτήσουν γνώσεις, αρχές και αξίες που θα τους βοηθήσουν να πορευθούν και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις μιας σύγχρονης κοινωνίας, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία και ελπίδα.

Ο Δήμος Σιντικής είναι συνοδοιπόρος σας, σ’ αυτό το όμορφο ταξίδι, προσπαθώντας να εξασφαλίσει σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που βρίσκεται η Ελλάδα μας τη σωστή συντήρηση και λειτουργία των σχολείων του Δήμου μας, προάγοντας τις δράσεις στον  πολιτισμό, τον  αθλητισμό και την ψυχαγωγία.

Στα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς εύχομαι καλό ξεκίνημα με δύναμη και υγεία.

Είμαι πάντα κοντά σας!

Ο Δήμαρχος Σιντικής

Φώτης Δομουχτσίδης